Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Sākusies biļešu tirdzniecība uz decembra izrādēm Valmieras teātrī

Redakcija
Redakcija

Ar 1. novembri tiek uzsākta Valmieras teātra decembra repertuāra biļešu tirdzniecība. Gada nogalē teātrī gaidāma pirmizrāde romantiskajai komēdijai “Pigmalions” Vara Brasla režijā, kā arī ikgadējā VDT balvu pasniegšanas ceremonija.

Džordža Bernarda Šova luga “Pigmalions” savu pirmizrādi piedzīvos 20. decembrī. Šis ir paradoksu un komisku notikumu pilns stāsts par vienkāršu puķu pārdevēju Elīzu Dūlitlu (Elīna Hanzena) no dziļas provinces un fonētikas profesora Higinsa (Tālivaldis Lasmanis) mēģinājumiem viņu padarīt par smalku sabiedrības dāmu. Viss iet gludi līdz brīdim, kad viņš iemīl šo savādo meiteni. Luga īru rakstniekam, dramaturgam, kritiķim un politiķim Dž. B. Šovam atnesa pasaules slavu un nostiprināja viņa kā sava laika ievērojamākā dramaturga reputāciju. Tas ir viens no viņa skandalozākajiem un asprātīgākajiem darbiem.

Savukārt 29. decembrī teātrī norisināsies ikgadējā teātra gada nogales balvu pasniegšanas ceremonija, kurā aicināti būt klāt arī Valmieras teātra skatītāji. Noslēguma pasākumā, apkopojot skatītāju balsojumu, tiek apbalvoti aizvadītās sezonas iemīļotākie aktieri un iestudējumi.

Plašāk ar repertuāru aicinām iepazīties Valmieras teātra mājas lapā.