Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:334, Did:0, useCase: 3


Pie Rīgas Krievu teātra notiks zibakcija, veltīta teātra 133. sezonas noslēgumam

Redakcija
Redakcija

Pie Rīgas Krievu teātra notiks zibakcija, veltīta teātra 133. sezonas noslēgumam
Foto: no Rīgas Krievu teātra arhīva

17. jūnijā plkst. 13.00 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris (RKT) rīko zibakciju, veltītu teātra 133. sezonas noslēgumam, kurš notiks 19. jūnijā, kad jau 23. reizi tiks nospēlēts sezonas jauniestudējums – muzikālā izrāde „Spoks no Kentervilas”.

Teātra Mārketinga un reklāmas nodaļa turpina jau pirms 14 gadiem iedibināto tradīciju un aicina skatītājus gan elektroniskā veidā, gan uz vietas kases vestibilā un skatītāju foajē mēneša garumā aizpildīt anketas, lai varētu noteikt labāko aktieru un režisoru darbu (skatītāju simpātijas: «Labākā aktrise», «Labākais aktieris», „Labākā jaunā aktrise”, „Labākais jaunais aktieris” un «Labākā izrāde»), izvērtējot aizejošās sezonas četrus jauniestudējumus uz Lielās skatuves: „Mīlas svētība” (režisors Igors Koņajevs), „Spoks no Kentervilas” (režisors Igors Koņajevs), „Cilvēcisko kaislību laiks” (režisore Jeļena Čornaja) un „Albums” (režisors Georgijs Chvirava).

Zibakcijas laikā tiks izlozēta viena no gandrīz tūkstoš saņemtajām skatītāju aptaujas anketām.
15 jaunie aktieri ar speciālu priekšnesumu no izrādes „Divi džentlmeņi no Veronas” gaidīs skatītājus pie teātra galvenās ieejas, kurā aicinās garāmgājējus palīdzēt izlozēt laimīgo anketu – abonementu uz jaunās 134. sezonas pirmizrādēm, turklāt divām personām.

Arī anketas izloze jau ir kļuvusi par tradīciju, kad divas dienas līdz sezonas noslēgumam notiek loterija, bet aptaujas rezultāti tiek paziņoti uzreiz pēc sezonas noslēguma izrādes, skatītājiem klāt esot.

Ikviens tiks gaidīts pie teātra ieejas plkst. 13.00.