Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:341, Did:0, useCase: 3


Komēdija „SAIMNIEKS MEKLĒ SAIMNIECI” uzsāk rudens tūri

Redakcija
Redakcija

Vasarā pirmizrādi piedzīvoja izrāžu apvienības „Pannas Teātris” jaunākā izrāde – komēdija „Saimnieks meklē saimnieci”. Izbraukājuši vairākas Latvijas pilsētas ar izrādi brīvdabā, saņemot skaļus aplausus, piedzīvojot patīkamus pārsteigumus no skatītājiem un noreibstot no lilliju smaržas atpakaļceļā mašīnā, izrādes komanda ir gatava uzsākt rudens tūri pa Latvijas pilsētu kultūras namiem. Šovakar, 6. oktobrī plkst. 19:00 Baložu kultūras namā, notiks pirmā rudens izrāde, bet pēc tam to vēl būs iespējams noskatīties Salaspilī, Cēsīs, Limbažos, Talsos, Mārupē u.c.

„Izrādē atveidošu slavenu producentu, režisoru un visādi citāti titulētu mākslinieku Valteru Gulbi-Gulbīti. Viņš nolēmis saspringtajā darbu grafikā izbrīvēt brīvu brīdi, lai aizbēgtu no ikdienas rutīnas, no darba dzīves un sievas. Viņš ieradies viesu namā, lai sagaidītu aktrises Madaras Melnes-Tomsones atveidoto mīļāko. Līdztekus mīlas jūtām viņu pārņēmusi neprātīga vēlme kļūt par aktrisi. Bet tā nav problēma, visam vajadzētu ritēt pēc plāna. Ierodoties viesu namā, Gulbītis uzzina, ka aktiera Alda Siliņa atveidotais viesu nama saimnieks ir pārņemts ar dažādiem televīzijas šoviem, pats ļoti grib izrauties no lauku ikdienas un kādreiz kādā no tiem piedalīties. Saimnieks vēlas producentam demonstrēt savus talantus. Līdz ar to Gulbīša iecerētā bezrūpīgā atpūta ir apdraudēta. Taču visu vēl vairāk sarežģī Gulbīša sievas, kas ir aktrises Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, ierašanās. Lai kaut kādi izkļūtu no situācijas, slavenais režisors ir spiests veidot šovu. Kas no tā visa sanāks, lai tad skatītāji nāk un skatās!” izrādes sižetu atklāj Ģirts Ķesteris.

TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, “netīrās veļas” mazgāšana TV kameru priekšā - tas viss situāciju komēdijā “Saimnieks meklē saimnieci”. No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām, izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā.

Lomās: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Līga Zeļģe vai Maija Doveika, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš vai Imants Strads. Izrādes autore – scenāriste Gunta Kalniņa kopā ar „Pannas Teātri” jau iepriekš radījuši komēdijas „Gribu bērnu” un „Kukulis”. Jaunās izrādes režisors – Juris Rijnieks.

Par izrāžu apvienību “Pannas Teātris”:
Tūkstošiem skatītāju visā Latvijā jau iepazinuši “Pannas Teātra” izrādes “Tētis”, “Tāda es esmu', “ Puse no sirds”, “Līgavainis”, „Jaunais TĒTIS”, “Gribu bērnu!”, „Kukulis”, „Bruņota un Bīstama”, kas likušas skatītājiem izjust prieku un jautrību gandrīz visos kultūras centros Latvijā, kā arī priecējušas tautiešus, viesojoties Īrijā, Zviedrijā, Austrālijā, Amerikā u.c.

Izrāde „Saimnieks meklē saimnieci” rudens tūre:
6. oktobrī Baložos, 9. oktobrī Salaspilī, 29. oktobrī Cēsīs, 30. oktobrī Limbažos, 10. novembrī Talsos, 25. novembrī Mārupē u.c.