Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:341, Did:0, useCase: 3


Zināms uzvarētājs, kurš saņem ielūgumus uz "Panna Teātris" brīvdabas komēdiju – „SAIMNIEKS MEKLĒ SAIMNIECI”

Redakcija
Redakcija

Zināms uzvarētājs, kurš saņem ielūgumus uz "Panna Teātris" brīvdabas komēdiju – „SAIMNIEKS MEKLĒ SAIMNIECI”
Foto: Kaspars Alksnis

Portāla KultūrasVēstis.lv rīkotais konkurss ir noslēdzies. Ielūgumus uz Izrāžu apvienības PANNA TEĀTRIS jaunāko vasaras izrādi "Saimnieks meklē saimnieci" pēc izvēles uz sev kārotāko pilsētu – Kuldīgu, Tukumu, Saldu, Liepāju, Alūksni, Bausku, Jēkabpili vai Saulkrastiem – saņem GUNA SAVILOVA.

Šajā vasarā pirmizrādi piedzīvos izrāžu apvienības „Pannas Teātris” jaunākā izrāde – komēdija „Saimnieks meklē saimnieci”. Spilgti tēlu raksturi, komiskas situācijas un negaidīti sižetu pagriezieni – tas viss jaunajā Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka režijā iestudētajā komēdijā, kas ļaus izsmieties ne tikai par mīlas trijstūra radītajām peripētijām, bet arī par televīzijas šovu spožumu un postu.

TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, “netīrās veļas” mazgāšana TV kameru priekšā – tas viss situāciju komēdijā “Saimnieks meklē saimnieci”. No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām, izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā.

Lomās: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Līga Zeļģe, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš vai Imants Strads. Izrādes autore – scenāriste Gunta Kalniņa, kopā ar „Pannas Teātri” jau iepriekš radījuši komēdijas „Gribu bērnu” un „Kukulis”. Jaunās izrādes režisors – Juris Rijnieks.

Izrāde „Saimnieks meklē saimnieci” no 8. jūlija būs skatāma Latvijas brīvdabas estrādēs: 8. jūlijā Kuldīgā, 9. jūlijā Tukumā, 15. jūlijā Saldū, 17. jūlijā Liepājā, 23. jūlijā Alūksnē, 22. jūlijā Bauskā, 29. jūlijā Jēkabpilī, 31. jūlijā Saulkrastos.

Apsveicam!
Laimīgo uzvarētāju par balvas saņemšanu lūdzam sazināties, rakstot uz e-pasta adresi kulturasvestis@epadomi.lv vai zvanot (+371) 28622680.


Vairāk par izrādi lasāms ŠEIT.

Konkurss tapis sadarbībā ar "Izrāžu apvienību PANNA". (www.pannasteatris.lv)