Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:340, Did:0, useCase: 3


Raimonda Paula JUBILEJAS KONCERTI Latvijas Nacionālajā teātrī

Redakcija
Redakcija

"Teātra burvība ir improvizācija un dzīvais moments. Man patīk, kā teātrī cits citu visu laiku "šmauc" - stāv tavu acu priekšā un melo. Tu redzi, ka melo, bet vienalga patīk..." - tā Maestro Raimonds Pauls par to, kāpēc joprojām mīl teātri un kāpēc arī savu lielo jubileju 12. janvārī vēlas pavadīt tieši Nacionālajā teātrī.

Jubilejas koncerta pirmajā daļā - visu laiku labākās Maestro dziesmas un "improvizēta" saruna par dzīvi un mūziku. Savukārt koncerta otrajā daļā Latvijas Radio bigbends atskaņos maestro teātrim komponētās melodijas īpašos aranžējumos, kuras izdziedās un izspēlēs labākie dziedošie aktieri, rūpējoties par jubilejas svinību atmosfēru.

Izrādes radošais kolektīvs:
režisors: Edmunds FREIBERGS
scenogrāfs: Aigars OZOLIŅŠ
kostīmu māksliniece: Kristīne ABIKA
horeogrāfs: Alberts KIVLENIEKS
gaismu mākslinieks: Oskars PAULIŅŠ
producente: Ilona MATVEJEVA
vokālais pedagogs: Andris DAŅIĻENKO

Lomās: Marija Bērziņa, Dita Lūriņa, Ainārs Ančevskis, Ģirts Liuziniks, Madara Botmane, Sanita Pušpure, Kaspars Aniņš, Ivars Kļavinskis, Agnese Cīrulis, Evija Skulte, Raimonds Celms, Mārcis Maņjakovs, Zane Dombrovska, Mārtiņš Egliens, Egils Melbārdis, Gundars Grasbergs, Voldemārs Soriņš.

Pirmizrāde: 2016. gada 12. janvārī Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē plkst. 19.00.

Tuvākās izrādes: 14., 15., 17. un 23. janvārī.