Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:337, Did:0, useCase: 3


Pārcelts iestudējums „Mēnesis uz laukiem”

Redakcija
Redakcija

11. septembrī tiks atklāta Liepājas teātra 109. sezona, darbs pie vairākiem jauniestudējumiem jau uzsākts, tomēr repertuārā notikušas izmaiņas. Sezonas atklāšanas iestudējums – I. Turgeņeva luga „Mēnesis uz laukiem” pārcelts uz 2016. gada maiju, savukārt 11. septembrī Dž.Dž.Džilindžera režijā pirmizrādi piedzīvos komēdija „Divi kaili vīrieši”, kuras autors ir franču dramaturgs un aktieris Sebastjans Tjerī.

Kā skaidro Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins: „Izrādes iestudēšana ir radošs process, kuru ir grūti prognozēt, tā laikā var gadīties dažādas neparedzamas situācijas un sarežģījumi. „Mēnesis uz laukiem” ir augstvērtīga luga, vēlamies lai šis iestudējums kļūtu par notikumu mūsu teātrī; lai tas notiktu, ir nepieciešams vairāk laika tā sagatavošanai, tāpēc esam nolēmuši pārcelt pirmizrādi uz pavasari. Izrāde šosezon tiks iestudēta, taču pirmizrādi piedzīvos maijā.”

Šī izrāde ir viens no pieciem iestudējumiem, kas iekļauts arī Liepājas teātra abonementā, taču abonementa īpašniekiem mainīsies vienīgi pirmizrāžu datumi, viņi joprojām varēs noskatīties visus solītos iestudējumus.
Lai atvainotos par sagādātajām neērtībām, teātris piedāvā abonementa īpašniekiem izrādi „Divi kaili vīrieši” noskatīties bez maksas, ja vien tā tiks apmeklēta sev paredzētajā laikā – 1. abonementa īpašnieki uz izrādi aicināti 11., bet 2. abonementa īpašnieki 12. septembrī. Citos datumos iestudējumu bez maksas apmeklēt nebūs iespējams.

Detalizētāka informācija par sezonas atklāšanas iestudējumu un tā tapšanu tiks paziņota nākamajā nedēļā.