Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Latvijas Leļļu teātris aicina: Iesildies skolai Latvijas Leļļu teātrī

Redakcija
Redakcija

Latvijas Leļļu teātris aicina: Iesildies skolai Latvijas Leļļu teātrī
Foto: epadomi.lv

„Iesildies skolai Latvijas Leļļu teātrī!" – tā Leļļu teātris aicina ikvienu skolēnu, viņu vecākus un skolotājus, par godu jaunā mācību gada sākumam sarīkojot īstu biļešu cenu „lapkriti": proti, tikai sestdien, 1. septembrī, no plkst. 10:00 līdz 19:00 visas biļetes uz jebkuru no Leļļu teātra izrādēm, kas repertuārā iekļautas līdz oktobra beigām, būs nopērkamas par vienu cenu – tikai 5 latiem!

Tas nozīmē, ka par izdevīgu cenu varēs iegādāties biļetes gan uz pagājušās sezonas jauniestudējumiem, kas raisījuši īpaši plašu publikas atzinību (piemēram, „Joka pēc alfabēts” un „Neaiztiec mani!” latviešu trupā, „Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta” un „Lācēns Rimcimci” krievu trupā), gan uz skatītāju iemīļotajām teātra repertuāra zelta fonda izrādēm – „Un atkal Pifs”, „Lācītis sirsniņā”, „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, „Buratino piedzīvojumi” un citām.

Turklāt biļetes varēs nopirkt ne tikai Leļļu teātra kasē, bet visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā.

Latvijas Leļļu teātris novēl: veiksmīgu, līksmu un labām atzīmēm bagātu jauno mācību gadu!

Informāciju sagatavoja:
Ieviņa Ancena
Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja