Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Latvijas Leļļu teātris izsludinājis AUGUSTA repertuāru un sāks biļešu iepriekšpārdošanu

Redakcija
Redakcija

Latvijas Leļļu teātris izsludinājis jaunās sezonas pirmā mēneša – augusta izrāžu repertuāru, ar kuru var iepazīties leļļu teātra mājas lapā. Biļešu iepriekšpārdošana teātra kasē un visās Biļešu paradīzes kasēs sāksies 28.maijā.

Augustā skatītāju priekam tiks rādīta iemīļotā izrāde „Joka pēc alfabēts”, jaunās izrādes „Trakulīte sandalīte” un „Sarkangalvīte”, kā arī teātra zelta fonda iestudējumi „Un atkal Pifs...”, „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, „Kā lauvēns draugu atrada”. Savas blēņas rādīs un smīdinās Karlsons, bet uz pārdomām rosinās „Brīnumpērlīte” un „Pasaka par Rumpelrūķi”.

Visu augusta repertuāru un izrāžu aprakstus var atrast Leļļu teātra mājas lapā Latvijas Leļļu teātris - Prieks, no kura... Biļetes uz augusta izrādēm būs nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā, kā arī Latvijas Leļļu teātra kasē, kas līdz 20.jūnijam darbosies ierastajā laikā: darbdienās no plkst. 10:00 līdz 18:00, bet brīvdienās – no plkst. 10:00 līdz 17:00. Izrāžu dienās biļetes iespējams iegādāties līdz vakara izrādes sākumam.

Detalizētu informāciju par Leļļu teātra jauno sezonu, kurā netrūks (būs ) virkne aizraujošu pirmizrāžu visdažādākā vecuma skatītājiem, kā arī citiem jaunumiem, kas sagaidīs mazos un lielos skatītājus, teātris sniegs tuvākajā laikā.