Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Leļļu teātrī šonedēļ sezonas pēdējā pirmizrāde- „Slavenais pīlēns Tims”.

Redakcija
Redakcija

Latvijas Leļļu teātrī jau šonedēļ gaidāma šīs sezonas pēdējā pirmizrāde. 27. aprīlī plkst. 14:00 Lielajā zālē latviešu trupas iestudējumā būs skatāms „Slavenais pīlēns Tims”.

Ievērojamās angļu rakstnieces Enidas Blaitonas nebēdnīgā Tima nedarbus un varoņdarbus režisors Māris Koristins iestudējis kā klasisku širmja izrādi ar lellēm. Tās, kā arī izrādes scenogrāfiju darinājis mākslinieks Gedimins Kotello, kurš ar Leļļu teātri sadarbojas jau kopš 1980. gada un radījis lelles tādām iemīļotām izrādēm kā „Sniegbaltītes skola” un „Kā lauvēns draugu atrada”.

Izrādes iestudējumā skanēs komponista Uģa Vītiņa dziesmas ar Dainas Strelēvicas dziesmu vārdiem. Leļļu stāsts par slaveno pīlēnu Timu gaidīs skatītājus no 2 gadu vecuma.

Izrādē darbojas gandrīz visi latviešu trupas aktieri – Lienīte Osipova, Santa Didžus, Anrijs Sirmais, Dace Vītola, Audra Pētersone, Edgars Kaufelds, Ance Muižniece, Miķelis Žideļūns un Silvija Bitere.

Pīlēna Tima piedzīvojumi līdz sezonas beigām būs skatāmi vēl trīs izrādēs – 11. un 30. maijā, kā arī 7. jūnijā. Vairāk informācijas par repertuāru un izrādēm lelluteatris.lv