Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Leļļu teātra rīkotās fotoorientēšanās sacensības – jau nākamnedēļ

Redakcija
Redakcija

Jau nākamās nedēļas nogalē – svētdien, 21. oktobrī, Latvijas Leļļu teātris sadarbībā ar orientēšanās klubu „Magnēts” Latvijas ģimenes aicina piedalīties aizraujošā piedzīvojumā – fotoorientēšanās sacensībās „Lielās Rīgas mazās mīklas”!

Tā būs jauka iespēja pavadīt brīvdienu ģimenes lokā, un, izbaudot piedzīvojumu garu, iepazīt Leļļu teātri un atklāt daudz interesantu lietu tā apkārtnē. Visi kopā pārbaudīsim, vai esam pievērsuši uzmanību detaļām un ieraudzījuši to, kas ikdienas steigā palicis nepamanīts.

Kāpēc „Lielās Rīgas mazās mīklas”? Mazajam cilvēciņam, kurš Rīgu vēl tikai iepazīst, tā noteikti šķiet neaptverami liela... Taču viņa tētim un mammai mīklas, kuras uzdosim, iespējams, šķitīs mazas, jo tās visas būs labi zināmas lietas un vietas, kuru atpazīšanā noderēs ass prāts, vērīga acs un Šerloka Holmsa slavenā dedukcijas metode.

Sacensībās aicināti piedalīties visi lielie un mazie Leļļu teātra skatītāji, kā arī tie, kuri par tādiem vēl tikai gatavojas kļūt. Jāņem vērā, ka viena ģimene drīkstēs veidot tikai vienu komandu, savukārt dalībnieku skaits tajā varēs būt neierobežots.

Uzvarētāju godu baudīs un balvas saņems komandas, kuras kartē un fotoceļvedī norādītos punktus būs atradušas visašāk un visprecīzāk būs atbildējušas uz Latvijas Leļļu teātra uzdotajiem āķīgajiem jautājumiem.
Tāpat pie balvām tiks ģimenes, kuras šīm sacensībām būs gatavojušās visčaklāk un radošāk, piedomājot, lai komandas vizuālajā noformējumā būtu labi ieraugāma saistība ar sacensību organizētāju - Latvijas Leļļu teātri. Te lieti noderēs asprātīgs un netradicionāls piegājiens.

Tiekamies svētdien, 21. oktobrī!

Reģistrēšanās: no plkst. 10:30 teltī pie Latvijas Leļļu teātra K. Barona ielā 16/18.

Atgriešanās: jo ātrāk, jo labāk, bet ne vēlāk kā plkst. 14:30.

Apbalvošana, jautras rotaļas un gardas putras baudīšana: no plkst. 15:00.

Rīgā, 2012. gada 11. oktobrī.
Informāciju sagatavoja:
Ieviņa Ancena
Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja