Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:339, Did:0, useCase: 3


Shipsi ar jaunu Ziemassvētku dziesmu sola visiem Normālus Ziemassvētkus

Redakcija
Redakcija

Viena laba versija par to, kā latvietim tikt galā ar svētku stresu.

6. decembrī Jānis Šipkēvics jeb Shipsi viesojās Pusnakts šovā septiņos ar Jāni Skuteli, kur tapa revolucionāra versija visiem zināmajai, tradicionālajai “Priecīgi Ziemassvētki nāk” melodijai. Mūziķis piekrita iedziedāt dziesmu, kas cilvēkos neizraisīs stresu par to, ka viņu Ziemassvētki nav tik priecīgi kā tika gaidīts.

"Piedāvājam transformēt zināmās Ziemassvētku dziesmas, jo tās ir pārāk priecīgas un neatbilst latviskajai dzīvesziņai (ja no rīta smiesies, vakarā būs jāraud), turklāt neatspoguļo patieso realitāti. Iespējams, ar “Normāli Ziemassvētki nāk” mainīsim vēstures gaitu un turpmāk visas dziesmas Ziemassvētkos vairs nemānīs cilvēkus un neliks viņiem justies nepilnvērtīgiem, ja patiesībā tajā jezgā nemaz neesi priecīgs, drīzāk noguris un pārēdies," tā šo nopietno situāciju skaidro Jānis Skutelis.

Comedy KIT radošais kolektīvs aicina cilvēkus netrakot. Nebēdāties par to, ka Ziemassvētki nav kā amerikāņu filmās un gaiss netrīc un pat zvaniņš neskan. Zem eglītes nav aifonu, dzejolītis piemirsies un viss, ko gribās, ir mazliet pagulēt. Tas ir normāli!