Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:382, Did:0, useCase: 3


Neticamās cenas diena Daugavpils teātrī

Redakcija
Redakcija

Neticamās cenas diena Daugavpils teātrī
Foto: Daugavpils teātra arhīva materiāli

Jauns mācību gads, jauna sezona, jaunas akcijas un piedāvājumi! Uzsākot jauno sezonu, Daugavpils teātris vēlas ieraut savus skatītājus vēl nebijušā akciju virpulī. Kas ir nepieciešams no skatītāju puses? Ļauties!

Daugavpils teātrī 17. septembris tiek pasludināts par neticamās cenas dienu. Tikai vienu dienu visas biļetes uz visām Daugavpils teātra septembra, oktobra un novembra izrādēm (izņemot pirmizrādes) maksās tikai 2,99 EUR! Turklāt tieši šajā dienā Daugavpils teātra kase (654 26520) strādās par stundu ilgāk nekā parasti, un biļetes būs nopērkamas arī internetā Biļešu Paradīze Gan Daugavpils teātra kasē, gan internetā biļetes PAR NETICAMU CENU varēs iegādāties no plkst. 10.00 līdz 20.00 – nepalaidiet garām!

Turklāt jau no septembra Daugavpils teātris aicina savus skatītajus krāt biļetes no Daugavpils teātra izrādēm, jo, sakrājot piecas biļetes un uzrādot tās Daugavpils teātra kasē, sesto biļeti var iegādāties par īpašu cenu - tikai 2 EUR, kā arī dāvanā saņemt Daugavpils teātra Skatītāja karti, kas ir vēl viens šīs sezonas jaunums.

Informācija par akcijām un Daugavpils teātra Skatītāja kartes bonusiem pieejama Daugavpils teātra mājas lapā www.daugavpilsteatris.lv.