Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Dailes teātrī tapusi izrāde “Inde”

Redakcija
Redakcija

Dailes teātra Kamerzālē 31. maijā pirmizrādi piedzīvos nēderlandiešu dramaturģes Lotes Fēkemansas lugas “Inde” iestudējums. Tā režisore ir Rēzija Kalniņa.

Viņa un Viņš nav redzējušies deviņus gadus. Viņi ir zaudējuši kaut ko ļoti dārgu un tad arī viens otru. Taču viņiem ir kopīga pagātne, kas nekur nav pazudusi. Ir lietas, kas nekad neaizmirstas. Vai ir iespējams atstāt visu pagātnē un sākt no jauna? Bet ja tā – tad sākt no kura brīža? Kā lai zina, ka tas, kas sekos tālāk, būs labāks par bijušo?... Varbūt nebūs. Bet ir vērts mēģināt.

Šo mīlestības stāstu veido režisore Rēzija Kalniņa. Lomās Inese Kučinska (Viņa) un Ģirts Ķesteris (Viņš). Iestudējuma radošajā komandā vēl darbojas kostīmu māksliniece Ramona Lazda, kustību konsultante Linda Kalniņa un gaismu mākslinieks Rihards Sokolovs. Lugu no nēderlandiešu valodas tulkojusi Inese Paklone.