Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Foto: Mūzikls „Žanna d`Arka” uz Dailes teātra skatuves

Redakcija
Redakcija
Dailes teātrī tuvojas Kārļa Lāča, Jāņa Elsberga, Evitas Mamajas un Dž.Dž.Džilindžera mūzikla „Žanna d`Arka” pirmizrāde, kas paredzēta 29.janvārī. Jauniestudējuma režisors ir Dž.Dž.Džilindžers.

Simtgadu karš starp Franciju un Angliju ir ilgākais karš cilvēces vēsturē. Francija slīkst asinīs, tauta ir zaudējusi cerības, un valsti var glābt vienīgi brīnums. Taču ir pareģots, ka Franciju izglābs Lotringas jaunava – meitene no vienkāršās tautas. Dūja kļūs par ērgli, krusts – par zobenu, un Francija pacelsies kā Fēnikss no pelniem.

Radošajā komandā strādā arī scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska, video mākslinieks Artis Dzērve, gaismu mākslinieks Igors Kapustins, vokālie pedagogi Ieva Kerēvica, Matīss Tučs un Līga Liedskalniņa, kā arī horeogrāfes asistents Rūdolfs Gediņš.

Foto: Gunārs Janaitis