Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Dailes teātra Zinību stundā – fotogrāfs Gunārs Janaitis

Redakcija
Redakcija

Turpinot Dailes teātra radošo programmu ideju, 6.februārī notiks nākamā lekcija - “Zinību stunda. Pieredze un pārdomas lekcijas formā”. Tajā fotogrāfs Gunārs Janaitis piedāvās lekciju “Kas paliek pāri pēc izrādes?”.

Jautājums “kas paliek pāri?” ir aktuāls ne tikai teātra jomā. Uz to atbildi var meklēt, skatoties savā maciņā vai kredītkartes atlikumā pēc pirkuma, pēc kopīgas vīna glāzes ar draugiem, pēc mākslas izstādes apmeklējuma. Kas paliek pāri pēc kaislīgas mīlestības, draudzīgas tikšanās, pēc būtiska strīda, pēc ugunsgrēka cilvēku attiecībās? Galu galā - kāds pozitīvais atlikums no mūsu dzīves paliks sabiedrībai?

Lekcija būs kopīgs mēģinājums rast atbildi uz jautājumiem un padomāt par teātra fotogrāfijas lomu uz skatuves novietotajā jautājumā – “Kas paliek pāri pēc izrādes?”.

Gunāra Janaiša lekcija notiks pirmdien, 6.februārī, plkst.18.30 Dailes teātra Kamerzālē. Bezmaksas ielūgumus uz to var saņemt no 30.janvāra plkst.10.00 visās “Biļešu Paradīzes” kasēs. Vietu skaits ierobežots, tāpēc viens interesents var saņemt divus ielūgumus. Lekcijas aptuvenais ilgums būs 1,5h.

Dailes teātra Zinību stundas tiek īstenotas sadarbībā ar Teātra attīstības apvienību "Daile", un bezmaksas ieeju tajās nodrošina AS „Olainfarm” finansiālais atbalsts. Dailes teātra radošo projektu vadītāja ir Indra Rubene-Vilipsone.