Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Laimē 2 ielūgumus uz izrādi "Ugunsgrēki" Dailes teātrī

Redakcija
Redakcija

Laimē 2 ielūgumus uz izrādi "Ugunsgrēki" Dailes teātrī
Foto: Jānis Deinats, "Fotocentrs"

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Mārtiņa Eihes iestudēto izrādi "Ugunsgrēki" 2015. gada 13. martā plkst. 19.00 Dailes teātrī.

Kanādas dramaturga un režisora Važdi Muavada (1968) lugā „Ugunsgrēki” (2004) savijas stāsts par mīlestību, stāsts par naidu un stāsts par samierināšanos.

Lai izpildītu mātes pirmsnāves vēlēšanos, Navālas bērniem ir jāatgriežas viņas pagātnē, jāiepazīst savs tēvs un savs brālis, jāatrod savas saknes un savas dzīves jēga. Izrādes varoņiem ir jānoiet visai šausminošs ceļš – no vienas vietas uz citu, no tagadnes uz pagātni, no klusēšanas uz atzīšanos. No sākuma uz beigām – lai beidzot varētu būt kopā.

Izrādē „Ugunsgrēki” spēlēs aktieri Ilze Ķuzule-Skrastiņa (Navāla), Ieva Segliņa (Žanna), Gints Andžāns (Simons), Gints Grāvelis (Nihads / Vahabs / Malaks / Antuāns), Intars Rešetins (Hermils Lebels), Elīna Dzelme (Džihane / Nazira / Kaujinieks / Fotogrāfe), Dārta Daneviča (Sauda / Elhame) un Dainis Grūbe (Ralfs / Abdelsamads / Ārsts / Gids / Skolas pārvaldnieks / Šamsedins).

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 10. marta plkst. 23.59.
11. marta rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs 2 ielūgumus uz Mārtiņa Eihes iestudēto izrādi "Ugunsgrēki" 2015. gada 13. martā plkst. 19.00 Dailes teātrī.


Konkurss tapis sadarbībā ar Dailes teātri. (www.dailesteatris.lv)

Vairāk par izrādi: epadomi.lv/kulturasvestis/izrade