Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm februārī

Redakcija
Redakcija

22.novembrī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm februārī, kad paredzētas arī divas pirmizrādes – “Doriana Greja portrets” Lielajā zālē un “Mamzeles” (darba nosaukums) Kamerzālē.

Režisore Laura Groza-Ķibere iestudēs izrādi “Doriana Greja portrets” pēc Oskara Vailda romāna motīviem. ...Kad Bazils Holvards uzglezno skaistā, nevainīgā jaunekļa Doriana Greja portretu, tas satriec gan viņus abus, gan viņu cinisko draugu lordu Henriju Votonu. Uz audekla iemiesotais ideāls liek Dorianam vēlēties palikt mūžīgi jaunam, lai novecotu tikai portrets. Viņš iemantos visu pasauli, bet pazaudēs savu dvēseli. Viņu gaida mūžīga jaunība, bezgalīgas kaislības, noslēpumainas un izsmalcinātas baudas, neprātīgi prieki un vēl neprātīgāki netikumi. Turpretī portrets tagad nesīs viņa kauna un negoda nastu. Grēki saēd skaisto portretu kā tārpi mirušu miesu. Liktenis viņiem visiem ir sagatavojis izmeklētus priekus un izmeklētas ciešanas. Par bagātību, par mākslu, par skaistumu – par visu ir dārgi jāmaksā. Ir laiks izvēlēties, kā dzīvot tālāk. Bet varbūt izvēle jau ir notikusi... Izrādē spēlēs Dainis Grūbe, Juris Žagars, Intars Rešetins, Elza Leimane, Indra Briķe, Lilita Ozoliņa, Gints Andžāns, Lauris Dzelzītis, Mārtiņš Upenieks, Artūrs Dīcis, Pēteris Liepiņš, Ērika Eglija, Lauris Subatnieks, Dainis Gaidelis, Sarmīte Rubule, Kaspars Zāle un Arturs Sokolovs vai Andris Pudāns. Pirmizrāde paredzēta 3.februārī.

Dramaturga Jāņa Baloža lugas “Mamzeles” (darba nosaukums) iestudējumu veidos režisors Mārtiņš Eihe. Izrādē spēlēs Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Ieva Segliņa. Šis būs totāli brīvprātīgs projekts, kurā divas Dailes teātra dziedošās un dejojošās aktrises labprātīgi ļausies eksperimentam, kopā ar izrādes režisoru un dramaturgu apkopojot stāstus no dažādu cilvēku dzīves pieredzes. Pirmizrāde notiks 5.februārī Kamerzālē.

Februāra piedāvājums par īpašo cenu būs izrādes Mazajā zālē – “Ja tevis vairs nebūtu” 9.februārī un “Ziloņa dziesma” 22.februārī - uz šīm izrādēm visu biļešu cena būs 6 EUR.