Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Režisors Intars Rešetins iestudē izrādi “Mūsējās”

Redakcija
Redakcija

Režisors Intars Rešetins Dailes teātra Kamerzālē iestudē Ērika Asusa nopietnu komēdiju “Mūsējās”. Pirmizrāde paredzēta 2.aprīlī.

Draugs taču ir tas, kuram var piezvanīt nakts vidū, pateikt: „Es izdarīju noziegumu!”, un viņš piedāvāsies palīdzēt aprakt līķi. Makss, Pols un Simons ir draugi jau daudzus gadus. Šis ir parasts vakars, viņi ir nodomājuši iedzert un uzspēlēt kārtis. Katram no viņiem attiecībās ar sievietēm ir kādas problēmas, bet nekas īpašs. Taču, kad ierodas Simons, kļūst skaidrs, ka šoreiz tiešām kaut kas ir noticis. Bet viņi ir draugi. Ir jāatrod kāda izeja.

Izrādē spēlēs aktieri Lauris Subatnieks (Makss), Gints Grāvelis (Pols) un Aldis Siliņš (Simons) ar Initas Sondores (Estella), Ērikas Eglijas (Katrīna) un Kristīnes Nevarauskas (Magalī) piedalīšanos.

Radošajā komandā strādā arī scenogrāfs Kristaps Skulte, kostīmu māksliniece Vita Radziņa, horeogrāfe Inga Krasovska, video māksliniece Laura Rožkalne-Ozola un gaismu mākslinieks Harijs Zālītis. Lugu no franču valodas tulkojusi Agnese Kasparova.

Iestudējuma atbalstītājs SIA “Akvedukts”.