Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Laimē 2 ielūgumus uz izrādi "Droši kā tankā" Dailes teātrī

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Mihaila Gruzdova iestudēto izrādi "Droši kā tankā" 2015. gada 31. martā plkst. 19.00 Dailes teātrī.

Ir Otrā pasaules kara pēdējās dienas. Maija sākums, kad apkārt viss plaukst un zeļ – tādā laikā uz karošanu nemaz vairs prāts nenesas. Kādā pamestā tankā ceļmalā satiekas latvietis, krievs, baltkrievs, tadžiks un čehs. Dažādas tautības, dažādas ticības, dažādas iespējas sarunāties ar Dievu. Visi kopā kā siļķes mucā. Viņi mīcās, plosās un mēģina skaidrot savas un starpvalstu attiecības. Bet kāpēc friči uz lauka apskaujas un bučojas? Varbūt ir kādi svētki?

Izrādē „Droši kā tankā” lomas atveidos Elīna Dzelme (Aleksandra, padomju armijas seržante, baltkrieviete), Intars Rešetins (Andris, kareivis, latvietis), Gints Grāvelis (Rašīds, izlūks, tadžiks), Artūrs Dīcis (Vasīlijs, izlūks, krievs), Mārtiņš Počs (Karels, vācu armijas kareivis, čehs) un Inita Dzelme (Irma, lauciniece).

Jauniestudējuma scenogrāfs un kostīmu mākslinieks ir Leonards Laganovskis, mūzikas konsultants - Juris Vaivods, kustību konsultants - Ziedonis Ločmelis, gaismu mākslinieks – Ronalds Kļaviņš.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 27. marta plkst. 23.59.
28. marta rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs 2 ielūgumus uzuz Mihaila Gruzdova iestudēto izrādi "Droši kā tankā" 2015. gada 31. martā plkst. 19.00 Dailes teātrī.


Konkurss tapis sadarbībā ar Dailes teātri. (www.dailesteatris.lv)

Vairāk par izrādi: kulturasvestis/izrade