Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


SEPTIŅAS DZĪVES PIETURAS

Redakcija
Redakcija

4. februārī plkst. 16.00 Raiņa un Aspazijas mājā, Baznīcas ielā 30, notiks teātra izrāde “7 dzīves pieturas”.Izrādes režisore Džeina Feldberga, kustību režisors Donāts Rudzītis, tehniskais režisors Uldis Endziņš.Lomās: Arta Vāvere, Laura Cukermane, Madara Marta Sproģe, Pāvels Šatohins, Ieva Karele, Madara Kamarovska, Ieva Žagare.

Vai dzīve ir ceļojums? Ja tā, tad kas ir tie pieturas punkti, kas kopīgi mums visiem?

“Ir milzu teātris šī pasaule, un visi ļaudis tajā aktieri...” teicis Viljams Šekspīrs un tālāk aprakstījis septiņas lomas ikviena cilvēka dzīvē – Bērns, Pusaudzis, Jaunietis, Pieaugušais, Tiesnesis, Sirmgalvis un atkal Bērns. No šīm lomām iedvesmojoties, esam secīgi izvēlējušies septiņus dažādu žanru un autoru monologus, kuri atspoguļo šīs cilvēka “dzīves pieturas”, stāsta izrādes režisore.

Pēc izrādes skatītāji būs laipni aicināti radošā atmosfērā iejusties spēles priekā un paši piedalīties Teātra Darbnīcā, kurā kopīgi varēs iemēģināt roku jautrās rotaļās un teātra spēlēs visai ģimenei!

Teātra Darbnīca ir “Radošo Iniciatīvu centra” iknedēļas nodarbību kopums, kurā apvienota aktiermeistarība un kontaktimprovizācija, lai caur virkni vienkāršu un interesantu uzdevumu izzinātu sevi, kā arī pētītu apkārt notiekošo.

P.S. Ierašanās ar groziņiem, jo pēc kārtīgas izkustēšanās, priecēsim sevi ar tēju/kafiju, kā arī mūzikas ritmiem no siltajām zemēm.

Ieejas maksa izrādē: 3,00 EUR