Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Šosestdien Rīgā Comedy Club rezidenti - trio “Smirnovs, Ivanovs, Soboļevs”

Redakcija
Redakcija

5.maijā plkst. 19:00 Rīgas Kongresu namā (Kr. Valdemāra 5) notiks Comedy Club Maskavas un Sanktpēterburgas rezidentu - trio "Smirnovs, Ivanovs, Soboļevs” solokoncerts. Rīdziniekus sagaida pusotru stundu gara programma, kurā iekļauti populārākie numuri, unikāls video kontents, kā arī jaunas, ēterā vēl neredzētas miniatūras. Trio repertuārā ir provokatīvi joki, neordināras reprīzes, modern, fusion un grotesku stilā veidotas parodijas.

Trio "Smirnovs, Ivanovs, Soboļevs” ir viens no spilgtākajiem mūsdienu comedy-industrijas humora kolektīviem. Viņiem nav paši oriģinālākie uzvārdi, bet viņu joki ir ļoti asprātīgi. Puiši jau daudzus gadus ir ТНТ kanāla Comedy Club rezidenti un ir pazīstami kā visbezbailīgākie televīzijas komiķi. Ilju Soboļevu pazīst kā spilgtu vadītāju un neordināru šovmeni, kas veiksmīgi iejūtas dažādos žanros: stand-up, parodijā, kā konferansjē. Antons Ivanovs un Aleksejs Smirnovs ir vizuālo miniatūru virtuozi, viņu numuri ir pārsteidzoši un neparedzami. Trio humors, kas balstīts uz vizuālajiem tēliem, aktierspēli un spilgtām emocijām, vienmēr gūst atbalstu skatītāju zālē.

Smirnovs, Ivanovs, Soboļevs izprot humora būtību, viņu uzstāšanās atšķiras ar negaidītiem un eksperimentāliem numuriem. Kolektīva solo koncerts ir īsts humora šovs ar Сomedy Club specefektiem, videoinstalācijām un dekorācijām, kas padara programmu spilgtu un iespaidīgu.

Biļetes var iegādāties Bilešuserviss tīklā.

Pasākuma mājas lapa facebook tīklā:
https://www.facebook.com/events/137... Koncerta organizētājs VOLUME