Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Smiekliem pilns mēnesis kopā ar Karalisko Improvizācijas teātri!

Redakcija
Redakcija

Lai mazinātu rudens nogurumu, lai tumšajos vakaros ieviestu mazliet (vai arī daudz) vairāk prieka, Karaliskais Improvizācijas teātris (KIT) aicina oktobra trešdienu vakarus pavadīt HUMORS NOBĀL noskaņās!

8., 15. un 29. oktobris – tie ir HUMORS NOBĀL vakari! Visa vakara programma būs nemainīgi improvizēta, nekaitīgi vitalizējoša un nevainīgi ieturēta komēdijas žanrā. KIT piedāvā dažādus improvizācijas formātus; īsās formas, garās formas, muzikālās formas, tematiskās formas. Galvenais – lai katra trešdiena ir pilnīgi citādāka nekā iepriekšējā!

Uz skatuves oktobrī stāstus stāstīs un mazliet arī dziedās Jānis Skutelis, Nauris Brikmanis, Jurijs Djakonovs, Katrīna Albuže un Ēriks Palkavnieks, savukārt par muzikālo noskaņu rūpēsies taustiņu un stīgu vīrs Valters Osis un ripas griezējs Carlo!

Tiekamies oktobra trešdienās kinogalerijā „K-Suns”, plkst. 19:00.

Biļetes uz HUMORS NOBĀL izrādēm nopērkamas „Biļešu Serviss” kasēs un šeit: www.biļešuserviss.lv