Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Režisors Pauls Timrots iestudē izrādi “Harolds un Moda”

Redakcija
Redakcija

Režisors Pauls Timrots Dailes teātra Mazajā zālē iestudē Kolina Higinsa lugu “Harolds un Moda”, kas Dailes teātra versijā nodēvēta par “komēdiju ar pašnāvībām 2 daļās”. Pirmizrāde paredzēta 16.novembrī.

Haroldam ir 18 gadi un aiz muguras jau 15 pašnāvību inscenējumi. Viņam patīk apmeklēt bēres. Tur arī viņš satiek Modu. Viņiem iet jautri – viņi zog roņus, kokus un automašīnas. Harolds grib Modu precēt, bet viņa māte ir kategoriski pret! Daudzi skatītāji, iespējams, būs mātes pusē, jo Modai ir 80 gadi! Kā tas viss beigsies?

Grāfieni Matildi Šardēnu, sauktu Moda, atveidos Lilita Ozoliņa, Harolda lomā būs Mārtiņš Upenieks. Pārējās lomās - Indra Briķe (Ellena Čeisena, Harolda māte), Pēteris Liepiņš (Finegana tēvs, garīdznieks), Juris Bartkevičs (Doktors Metjūss, psihiatrs), Ērika Eglija (Silvija Geizela, studente / Nensija Mārša, sekretāre / Saulainā Dora, aktrise), Edijs Zalaks (Dopels, policijas seržants) un Sarmīte Rubule (Mērija, Čeisenu istabmeita).

Izrādes māksliniece ir Ilze Vītoliņa. Lugu no angļu valodas tulkojis Pauls Timrots.