Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Režisors Toms Treinis Dailes teātrī debitēs ar izrādi “Kam no Vilka kundzes bail?”

Redakcija
Redakcija

Jaunais režisors Toms Treinis Dailes teātrī iestudē savu debijas izrādi – 10.oktobrī Kamerzālē Radošo meklējumu cikla “Brīva skatuve” ietvaros notiks Edvarda Olbija attiecību drāmas “Kam no Vilka kundzes bail?” pirmizrāde.

Marta un Džordžs ir laulāts pāris, kurš spēlē bīstamas emocionālas spēles. Kad pēc viesībām viņiem uz dzērienu pievienojas otrs precēts pāris, izrādās, ka Martas un Džordža laulība ir uz sabrukuma robežas. Pazemojošos pārmetumos un agresīvā izsmieklā atklājas viss attiecību rūgtums un pieviltās cerības. Taču nav jau tā, ka Nika un viņa Dārguma laulībā viss būtu ideāli. Pamazām sagraujot pašu izlolotās ilūzijas un atgriežoties pie sāpīgi neērtās realitātes, viņiem visiem kopā jāpārdzīvo šī „Valpurģu nakts” un eksorcisma rituālā jāizdzen no sevis dziļi slēptie dēmoni.

Jauniestudējumā “Kam no Vika kundzes bail?” Martas lomā būs Agnese Zeltiņa, Džordža loma uzticēta Ivaram Auziņam, Elīna Avotiņa atveidos Dārgumu, bet Andris Bulis izrādē būs Niks.

Izrādes māksliniece ir Pamela Butāne. Lugu no angļu valodas tulkojis Jānis Elsbergs. Luga „Kas baidās no Virdžīnijas Vulfas?” (1962) saņēmusi Tonija balvu kā gada labākā luga.