Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Video: Aktieris Gints Andžāns izaicina Latvijas rekordistu šorttrekā

Redakcija
Redakcija
Gatavojoties Ziemas Olimpiskajām spēlēm, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Septītajā raidījuma epizodē Olimpiskais reportieris Edgars Buļs uzzinās visu par šorttreku, bet aktieris Gints Andžāns pieņems izaicinājumu un stāsies pretim Latvijas ātrākajam šorttrekistam Robertam Zvejniekam.

Asas slidas un liels ātrums – tās ir īpašības, kas raksturo šo sporta veidu. Olimpiskais reportieris izjautās Latvijas šorttreka izlases treneri Evitu Krievāni par šorttreka slidu sagatavošanu un pareizo tehniku uz ledus. Un kā Latvijas sportistu attieksmi pret darbu un cerības uz medaļām vērtē šortreka programmas vadītājs Stjuarts Horspūls (Stuart Horsepool), uzzināsim jaunajā IZAICINĀJUMA sērijā.
Izaicinot sportistus, Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir guvis traumu, tāpēc šoreiz palīgos ņems ledus nindzju, aktieri Gintu Andžānu. Gints drosmīgi stāsies pretim Robertam Zvejniekam, zinot sportista ātrāko apļa laiku, kas ir tieši 8,007 sekundes. Vai aktierim izdosies IZAICINĀJUMS: divus apļus pieveikt ātrāk nekā šorttrekistam – četrus? Raidījuma OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Tas skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur pieejama programma visām raidījuma sērijām.

Jau februārī LMT olimpiskais reportieris Edgars Buļs kopā ar Latvijas izlasi dosies uz Ziemas Olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem.
Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus ceļā uz Olimpiādi un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.
Vērtējums: