Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


“Sarunas Smiļģa kabinetā” ar Arturu Krūzkopu

Redakcija
Redakcija

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs 25. aprīlī plkst. 18.00 cikla “Sarunas Smiļģa kabinetā” ietvaros piedāvā sarunas ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Arturu Krūzkopu. Aktiera spilgta debija bija Romeo Liepājas teātrī (2003), kad absolvējot akadēmijas Māras Ķimeles vadīto aktieru kursu, režisore G. Poļiščuka viņam un kursa biedrenei Ingai Misānei uzticēja galvenās lomas V. Šekspīra “Romeo un Džuljeta. Mīts” iestudējumā.

No 2004. gada Arturs Krūzkops ir Nacionālā teātra aktieris, kura atveidoto lomu amplitūda ir plaša un daudzkrāsaina. Gatiņš (“Pūt, vējiņi!”), Morics (“Maksis un Morics”), Kārlēns (“Skroderdienas Silmačos”), Brencis (“Trīnes grēkos”), kņazs Miškins (“Idiots”), Melnais bruņinieks (“Uguns un nakts”), Hērods (“Salome”) un daudzas citas lomas saista skatītājus ar aktiera artistiskumu, jūtīgumu, emocionalitāti un precīzi izstrādāto tēla raksturu. Līdzās vairākām “Spēlmaņu nakts” balvām šogad Arturs Krūzkops saņēma arī Harija Liepiņa balvu, kas ir gan augsts novērtējums, gan radošs gandarījums. Sarunu vadīs Jānis Siliņš.

Biļešu cenas:
pieaugušajiem EUR 4.00,
skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 2.00.