Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Video: Dziedātājs Nauris Indzeris: Vecāki, audziniet bērnus!

Redakcija
Redakcija
Jau rīt, 1.martā, Kultūras pilī Ziemeļblāzma ilgi gaidīto pirmizrādi piedzīvos Latvijas Operetes fonda iestudētā operete "Jautrā atraitne". Viena no visu laiku populārākajām un skatītākajām operetēm pasaules vēsturē. Vienā no titullomām- dziedātājs Nauris Indzeris, kuru aicinājām uz nelielu sarunu.

Nauris pastāstīja par savām dziedātāja gaitām un pirmsākumiem, kuras varēja arī nebūt, jo sākumā pirmajā vietā bijis sports. Vēlāk mācības mūzikas skolā, rokmūzikas grupa un iekļaušanās vecās operetes sastāvā. Par jauno lomu Jautrajā atraitnē saka- lielāku operetes klasiku ir grūti iedomāties, loma ir skaista, bet tā vēl top. Ārpus mūzikas dziedātājs novēlēja vecākiem audzināt bērnus un mums visiem nedarīt neko tādu, ko negribam saņemt pretī- tad nebūs nelaimes un karu.

Ar dziedātāju sarunājās Iveta Apškrūma, Epadomi/ KultūrasVēstis.lv
Vērtējums: +1