Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Baibai Sipeniecei-Gavarei – 50! Šovakar notiek viņas pirmās stāvizrādes pirmizrāde

Redakcija
Redakcija

Šovakar, 21.februārī. kinoteātra “Splendid Palace” lielajā zālē notiks vienreizējs Baibas Sipenieces-Gavares iznāciens stāvizrādes formā ar bufetes elementiem – īpašā jubilejas izrāde “Vienreiz jau var”. Sākums – plkst.19. Ar šo izrādi sāksies Baibas Sipenieces-Gavares pilnībā izpārdotā stāvizrāžu tūre. Deviņas izrādes Rīgā notiks kinoteātrī “Splendid Palace”, trīs – VEF Kultūras pilī; trīsreiz viņa viesosies arī Jelgavā, divreiz – Rēzeknē, Cēsīs, Ogrē, Ādažos, Liepājā, Valmierā, Siguldā, Mārupē, Rojā, kā arī citur Latvijā.

"Šis cipars man šausmīgs likās līdz tam brīdim, kamēr nesāku apmeklēt jubilejas ballītes nu gluži normāliem cilvēkiem, proti, brālim, māsai, vīram, draugiem. Tomēr tādas tremolo bungas iekšā jūtu gan! Tie ir tie mani gadi, kuri “tiem trakajiem zirgiem skrien līdz, un aizmirst, vai vakars vai rīts”. Lai novadētos, citu mudināta, pašas intuīcijas vadīta, nolēmu nostāstīt tos stāstus nost, jo liktenis man bijis ļoti vēlīgs, ļaudams satikt tik daudzus trakoti interesantus cilvēkus,” saka Baiba, piebilstot: “Šajā savā pirmajā stāvizrādē gribu dalīties ar saviem dzīves notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar mani ir notikuši – kāzas, bēres, apkūlības, - ar visu, kas sakrājies. Turklāt tie no manis nekur neiet prom, tāpēc nu šī būs tā reize, kad tas viss “nāks ārā”.

Baiba Sipeniece-Gavare ir latviešu humoriste, kino aktrise, televīzijas un radio raidījumu vadītāja, pasākumu vadītāja. Piedalījusies dažādos TV projektos un filmās, kā arī filmējusies vairākos humora šovos, tai skaitā “Lielais Brīnumzemes šovs”, “Ādamsoni”. 2005. gadā atveidojusi vienu no galvenajām lomām filmā “Es mīlu jūsu meitu!”. Tāpat vadījusi vairākus TV raidījumus, tostarp TV3 šovus “Dziesmu duelis”, “Dullais desmitnieks”, “Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņa”, “Dejo nost”, “Saimnieks meklē sievu” un “Sanāciet, sadziediet!”. Pašlaik B. Sipeniece-Gavare vada radioatacijas “Star FM” raidījumu “Zoopasta”.

Biļetes uz izrādēm var iegādāties “Biļešu Paradīzes” tīklā.