Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Nogaršo „Kukuli”, iedod buču - saņem autogrāfu!

Redakcija
Redakcija

Šajā vasarā izrādes "Gribu Bērnu!" veidotāji - Pannas Teātris, skatītājiem Latvijas pilsētās piedāvā jauno izrādi - muzikālu dzīves spēli un romantisku komēdiju divās daļās „Kukulis”.

Izbraukājuši Latvijas malu malas ar izrādi „Gribu Bērnu”, Pannas teātra radošā komanda vienojušies atziņā, ka nav skaistākas vietas uz pasaules, kā Latvija!

Tādēļ, esot lepniem par savu zemi, izrāde „Kukulis” aicina mīlēt un lolot Latvijas skaistumu, neatdodot to ne par kāda lieluma kukuli.

Izrāde viegli un jautri atmaskos līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu un vienlaikus atklās veidus, kā īsti kukulis dodams - nedod kukuli, labāk dod buču!

Kukuļa „receptes” autori:

Scenāristes seriāla „UgunsGrēks” autores Gunta Kalniņa un Inta Bernova, režisors Juris Rijnieks, bet lomās – publikas iemīļotie aktieri: dakteris Ģirts Ķesteris, maizniece Maija Doveika, žurnāliste Zane Daudziņa, uzņēmējs Aldis Siliņš un kukuļu ņēmējs Juris Lisners.

Izrāde būs skatāma:

Bauskā - 18.07
Tukumā - 19.07
Saldū - 24.07
Liepājā - 25.07
Kuldīgā - 2.08
Saulkrastos - 7.08
Suntažos - 9.08
Jēkabpilī - 15.08
Alūksnē - 16.08

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs. Biļešu Paradīze

Līdzās izrādei brīvā dabā, skatītājiem tiks piedāvāti cepamie pannā un dzeramie vannā, varēs iegādāties autogrāfu medību grāmatiņas, izrādes mūzikas diskus un piedalīties publiskā kukuļdošanas aktā - iedod buču, saņem autogrāfu!