Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies Aleksandrs Revva

Redakcija
Redakcija

23. jūlijā naktrklubā First Mир uzstāsies dziedātājs Aleksandrs Revva, informē portāls balticevents.info. Kopā ar mākslinieku uz skatuves ar īpašu didžej-setu viesus priecinās Fedor Fomin.

..........Šobrīd Aleksandrs visu laiku ir aizņemts ar filmēšanām savos televīzijas projektos un jaunājos klipos. Viņš ir vairāku televīzijas programmu vadītājs un producents. Savu darbu uz televīzijas Aleksandrs viegli apvieno ar saviem koncertiem. Revvas uzstāšanas vienmēr ir greznas, bet viņa pielūdzēji – stilīgie cilvēki ar labu humora izjūtu.
Pats Alseksandrs Revva ir Comedy Club rezidents, kur jau no 2006. gada uzstājas duetā ar Mihailu Galustjanu un pārējiem kluba dalībniekiem, kā arī ar solo numuriem. Viņam ir lielisks Artura Pirožkova projekts ar interesantām dziesmām un smieklīgiem numuriem.

— Pirožkovs kļūva populāraks par manim, - jau kuru reizi minēja Revva savās intervijās. — bet viņam labi sanāk. Lai tik turpina!. Dziesmas «Плачь, детка» un «Paradise», «Любовь» un «Как Челентано» ieņem augstākas vietas reitingu topos.

2015. gadā mākslinieks izlaida albūmu «Любовь» ar darbiem «Плачь, детка» un «Я — Звезда». 2016 gadā Artūram iznāk dziesma un klips «#КакЧелентано», kas momentā palika ļoti populārs internetā. Klipa filmēšanā piedalījas Ornella Muti. Sižēts kopē Čeļentano filmu, kur pats Revva spēlē galveno lomu. «Ar šo klipu es gribu uztaisīt pasauli labāku un skaistāku, lai visi iemācītos dējot kā Čeļentano» — mākslinieks komentē savu jaunu darbu.

Rīgā Revva izpildīs savas labākas dziesmas, kā arī prezentēs pavisam jaunus darbus. Ieja uz pasākumu ir brīva. Stradās face-control.