Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Video: Labdarības uzvedums teātra vecmeistaru atbalstam

Redakcija
Redakcija
KultūrasVēstis.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicināja šodien, 1. jūnijā no plkst. 20.00 tiešraidē no mūzikas nama "Daile" vērot labdarības uzvedumu Latvijas teātru vecmeistaru atbalstam "Es esmu". "Es esmu" ir ikgadējs labdarības koncerts, kurā Latviešu teātra skatuves grandi un izcili mūziķi kopīgi vienojas Latvijas teātru vecmeistaru atbalstam. Šogad koncertā mirdzēs tādas izcilas aktrises kā Lilita Ozoliņa, Līga Liepiņa, Dace Everss un Liepājas teātra aktrišu zvaigznājs "Atštaukas", kā arī aktieris Ivars Kalniņš. Uzvedumā piedalīsies arī mūziķi Rihards Zaļupe, saksofonistu kvartets "next move" un citi.

Visi pasākuma laikā gūtie līdzekļi tiks novirzīti Latvijas teātra vecmeistaru sociālā stāvokļa un veselības uzlabošanai: medikamentu iegādei, operāciju un rehabilitācijas izdevumu segšanai.

Konts ziedojumiem teātra vecmeistaru atbalstam:
Fonds RAMPA A
SEB banka LV65UNLA0050012432365

Tiešraide no labdarības uzveduma "Es esmu" skatāma LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Tiešraides skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #LMTstraume.
Vērtējums: