Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:424, Did:0, useCase: 3


Jāņa Rozes apgādā iznākusi, Paulu Koelju, jaunā grāmata “SPIEDZE"

Redakcija
Redakcija

“Viņas vienīgais noziegums bija tas, ka viņa bija neatkarīga sieviete.”

Mata Hari ieradās Parīzē bez graša kabatā, bet drīz vien viņa jau bija teju elegantākā sieviete pilsētā. Dejotāja, kas šokēja un sajūsmināja skatītājus, kā uzticības persona un kurtizāne apbūra sava laika bagātākos un ietekmīgākos cilvēkus. Taču viņas dzīvesveids kara paranojas plosītajā valstī raisīja aizdomas. 1917. gadā viņu arestēja un apsūdzēja spiegošanā.

“Spiedze” ir stāsts par sievieti, kura uzdrīkstējusies lauzt sava laika tradīcijas un par to samaksājusi bargu cenu.

Paulu Koelju (1947) joprojām smeļas iedvesmu savām grāmatām savā dzīvē. Viņš ir flirtējis ar nāvi, izbēdzis no neprāta, eksperimentējis ar maģiju un alķīmiju, studējis filozofiju un reliģiju, zaudējis un atguvis ticību un pieredzējis sāpes un prieku mīlestībā. Meklējot savu vietu pasaulē, viņš ir atklājis atbildes izaicinājumiem, ar kuriem saskaras ikviens. Viņš uzskata, ka katrā cilvēkā ir nepieciešamais iekšējais spēks, lai stātos pretī likteņa izaicinājumiem.
Paulu Koelju darbi ir publicēti 81 valodā un pārdoti 200 miljonu eksemplāros, viņš ir visvairāk tulkotais dzīvais autors pasaulē.

Grāmata ir pieejama visās Jāņa Rozes grāmatnīcās.