Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:425, Did:0, useCase: 3


Video: Apgāds "Jumava" Sicīlijas noskaņās sveic autorus, partnerus un prezentē 2 grāmatas

Redakcija
Redakcija
Ir divas pamatvērtības pilnīgai Itālijas garšas sajūtai – vīns un ēdiens. Tāpēc apgāds “Jumava” vakar, 26. novembrī, Kaņepes Kultūras centrā Rīgā, kopā ar Dantes Aligjēri biedrības Latvijas nodaļu aizveda valdzinošā garšas ceļojumā uz Sicīliju, svinot atvēršanas svētkus veselām divām vizuāli krāšņām grāmatām – Ivetas Bruno “Izgaršo Sicīliju” un Ulda Grigaļa “Vīna pasaule”.

Pasākuma laikā bija ne viens viens košs pārsteigums, apvīts ar saulainās Itālijas dzirksti, - varēja baudīt itāļu mūziku Marco Colombo izpildījumā un skatīt Dantes Aligjēri biedrības mākslinieces Lienes Ūlandes gleznu un fotogrāfiju izstādi “Sapnis un īstenība. Sicīlija”, tāpat arī svētku uzrunas klātesošajiem teica gan Itālijas vēstnieks Latvijā Sebastiano Fulci, gan apgāda “Jumava” valdes loceklis un grāmatu izdevējs Juris Visockis.

Piedāvājam nelielu video ieskatu grāmatu atvēršanas svētkos.
Vērtējums: +3