Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:425, Did:0, useCase: 3


Pirmo reizi Latvijas vēsturē tiek izdota grāmata, kurā apkopoti Latvijas uzņēmēju un vadītāju vērtīgākie padomi

Redakcija
Redakcija

Apgāds „Mansards” ar prieku un lepnumu paziņo, ka tiek izdota grāmata „Panākumi dzīvē un biznesā. Latvijas uzņēmēju un vadītāju vērtīgākie padomi”, kurā pirmo reizi Latvijas vēsturē apkopoti Latvijas uzņēmēju un vadītāju vērtīgākie padomi.

Grāmatā, kurai ievadvārdus veltījis Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, ar saviem vērtīgākajiem dzīves un biznesa padomiem dalās 100 mūsdienu Latvijas profesionāļi, starp tiem arī SIA „Latvijas Mobilais Telefons” prezidents Juris Binde, uzņēmējs Vilis Vītols, AS „Olainfarm” padomes locekle Gunta Veismane, AS „LIDO” īpašnieks Gunārs Ķirsons, maizes ceptuves „Lāči” saimnieks Normunds Skauģis, izglītības programmas „Iespējamā misija” valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma, „Andele Mandele” vadītāja Līva Jaunozola, SIA „Pure Chocolate” līdzīpašnieks Pēteris Žimants, Valmiermuižas alus darītavas saimnieks Aigars Ruņģis, IT jomas uzņēmumu „SKATSKAT & Giraffe360” dibinātājs Mikus Opelts, „MILZU!” saimnieks Enno Ence, uzņēmēja Aiva Vīksna, grāmatas „Latvietes Karma” autore Inta Blūma un daudzi citi.

Kā priekšvārdā uzsver Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, „grāmata „Panākumi dzīvē un biznesā. Latvijas uzņēmēju un vadītāju vērtīgākie padomi” iemieso divas būtiskas vērtības. Tā lasītājam atklāj mūsu valsts uzņēmēju un vadītāju spilgtās personības un vien laikus sniedz vienreizīgu iespēju saņemt viņu padomus kodolīgas un vērtīgas veiksmes atslēgas, kas kalpojušas par pamatu ceļā uz panākumiem”.

Savukārt grāmatas autors Kārlis Ozols saka: „Efektīvākais veids, kā gūt izcilus panākumus dzīvē un biznesā, ir mācīties no profesionāļiem, kuriem jau ir ievērojami sasniegumi. Grāmatā mūsdienu Latvijas uzņēmēji un vadītāji iepazīstina ar savu pieredzi veiksmīgas karjeras izveidē, uzņēmējdarbības uzsākšanā un attīstīšanā, kā arī sniedz vērtīgākos padomus darbības principiem, dzīves un darba balansam, ētikai un savstarpējām attiecībām. Grāmata caur nobriedušu un veiksmīgu personību dzīves pieredzes prizmu sniedz ieskatu vispārīgās cilvēciskās vērtībās, kas palīdzēs jebkuram personības izaugsmē.”

Grāmatu kā dāvanu absolventiem izlaidumā jau izvēlējušās daudzas vidējās un augstākās izglītības iestādes visā Latvijā.

Kārlis Ozols (Sīmanis) ir arī grāmatas „Kā gūt panākumus Latvijā” (2015) autors. Profesionālās karjeras laikā piedalījies vairāk nekā 200 grāmatu izdošanā, strādājis mediju monitoringa un pārdošanas apmācību nozarēs, sniedz konsultācijas grāmatu izdošanā.

No 20. maija grāmata „Panākumi dzīvē un biznesā. Latvijas uzņēmēju un vadītāju vērtīgākie padomi” būs pieejama Latvijas grāmatnīcās, kā arī par draudzīgāku cenu www.apgadsmansards.lv un grāmatu un kultūrpreču mājā „NicePlace Mansards” Kr. Barona ielā 21a, Rīgā.