Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:425, Did:0, useCase: 3


Atkārtoti izdota grāmata “Topi vesels”

Redakcija
Redakcija

Atkārtoti izdota grāmata “Topi vesels”
Ance Anna Šternberga

Grāmatas “Topi vesels” pirmā tirāža, kas klajā nāca 2014. gada nogalē, izsauca plašu rezonansi sabiedrībā. Tagad, pēc gadu ilga iztrūkuma, darbs atkal ir pieejams lasītājiem grāmatnīcās “Jānis Roze” – atjaunots un papildināts.

Ances Annas Šternbergas pieredzes stāsts par atveseļošanos no slimības, ko Rietumu medicīna atdzinusi par neārstējamu, uzrunāja un turpina uzrunāt daudzus. Grāmatā “Topi Vesels” autore dalās ar piedzīvoto slimošanas laikā un slimības uzveikšanas procesā. Viņa stāsta par alternatīvo terapiju izmantošanu un ietekmi uz veselību. Tā kā Ance ir nopietni pievērsusies uztura jomai, grāmatā atrodami arī padomi ēdienkartes dažādošanai, ieteikumi ēst gatavošanai, virtuves noslēpumi veselīgas maltītes radīšanai un, protams, receptes, kas iedvesmos un motivēs rūpēties par pašsajūtu daudz vairāk.

Kopš pirmās grāmatas iznākšanas 2014. gadā autore izdevusi vēl vienu grāmatu – “Topi vesels. Pavārgrāmata” (izdevniecība “White Book”, 2015). Šobrīd notiek darbs pie trešās grāmatas, kas klajā nāks 2017. gadā. Ance ir ieguvusi naturopātiskā uztura treneres izglītību Londonā, Naturopātijas medicīnas koledžā (College of Natuopathic medicine) un turpina izglītoties, studējot augu medicīnu. Grāmatas autore aktīvi iesaistās sabiedriskajā dzīvē, veidojot blogu www.topivesels.lv, vadot seminārus, rīkojot veselīgas kulinārijas meistarklases un organizējot izaicinājumu “30 dienas svārkos”.

Grāmatas “Topi vesels” atsauksme:

“Šis viennozīmīgi ir spēka stāsts. Es paklanos autores enerģijas, ticības, mīlestības un gaismas priekšā un vienlaikus brīnos, kā tik jauns cilvēks var būt tik vieds, gudrs un izdarīt tik vērtīgas izvēles. Šis stāsts sniedz milzīgu iedvesmu lasītājam paskatīties uz savu dzīvi ar spēkpilnu skatienu un izvēlēties veselību. Grāmata ir ļoti vērtīga – šeit ir gan pieredzes stāsts, kas ļoti motivē, gan bagātīga informācija par alternatīvo ārstēšanos, kas atspoguļo iespēju daudzveidībai, gan arī brīnišķīga uztura terapijas sadaļa, kas paplašina lasītāja redzējumu par dabas neizmērojamo piedāvājumu klāstu, kas ir pieejams mums tepat līdzās.Šo grāmatu var lasīt atkal un atkal. Tā ir kā rokasgrāmata, kā ceļvedis un sargeņģelis, kas lasītājam pačukst – izdari izvēli un Topi Vesels!” (Inese Prisjolkova, Laimes terapijas radītāja, grāmatu “Ieelpo laimi un mīlestību”, “Ieelpo laimi un mīlestību 2”, “Audzēt mīlestību” un “Septiņas saules” autore, “Pavasara studija” vadītāja)