Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Video: Ieskats Guntara Rača dzejoļu un dziesmu vārdu krājuma "Laikam laika nav" atvēršanā

Redakcija
Redakcija
Guntara Rača daiļrades dienītājiem pavisam drīz būs iespēja tiks pie jauna, apjomīga dzejoļu un dziesmu vārdu krājuma “Laikam laika nav” . Grāmata oficiāli būs pieejama no 6. novembra.

Grāmatā sadaļā “Atskaņas” apkopoti dzejoļi, kas rakstīti sākot ar 1980. gadu līdz pat 2015. gadam. Atsevišķa grāmatas nodaļa veltīta autora sociālajos tīmekļos publicētajai dzejai ar nosaukumu “Ar labu nakti, Latvija. Es Tevi mīlu!”. Tāpat grāmatā būs apkopoti 248 populāru dziesmu vārdi, kurus komponējuši un izpildījuši tādi autori un izpildītāji kā Raimonds Pauls, “Līvi”, Uldis Marhilevičs, “Dzeguzīte”, “bet bet” un daudzi, daudzi citi, no kuriem vairāki izpildītāji arī kuplināja vakardienas pasākumu.

Vakarā uzstājās grupas “bet bet” un “Sestā jūdze”, kā arī komponists Uldis Marhilevičs un dziedātāja Antra Stafecka, grupas “Līvi” dalībnieks Tomass Kleins, aktieris Varis Vētra un dziedātājs Mārtiņš Ruskis. Pasākuma noslēgumā visi kopīgi nopūta 30 iedegtās svecītes uz festivāla “Bildes” svētku kliņģera.

Epadomi un KultūrasVēstis.lv piedāvā ekskluzīvu videoieskatu sirsnīgajos grāmatas atvēršanas svētkos un nelielu sarunu ar autoru Guntaru Raču.
Vērtējums: +1