Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Apgāda „Jumava” ceļojumu sērijā „aiz apvāršņa” iznākusi jauna grāmata „Tūkstošiem kilometru ceļa malā”

Redakcija
Redakcija

Agāds „Jumava” celojumu sērijā „aiz apvāršņa” laidis klajā jaunās autores Lindas Riņķes grāmatu „Tūkstošiem kilometru ceļa malā”.

Šajā grāmatā lasiet par divu jaunu cilvēku uzdrīkstēšanos atstāt mājas, draugus un visu ierasto, lai dotos ceļā, kas aizvedīs viņus līdz pat Nordkapam — tālākajam sauszemes punktam Ziemeļos — un līkločiem izvedīs cauri Eiropai.

“Šis ir mans atklātais stāsts par sevis meklējumiem, dzīves svinēšanu, klaidoņa gaitām un visām tām brīnišķīgajām vietām un cilvēkiem, kas nu jau atstājuši neaizmirstamu iespaidu uz manu raksturu un vērtībām. Divi ar pusi gadi ceļā, 32 valstis, un tāds emociju mantojums, ar ko būtu grēks nepadalīties. Šajā grāmatā, manu piedzīvojumu pirmajā daļā, varēsiet lasīt par to, kā izdzīvot tūkstošiem kilometru ceļa malā, kā izbaudīt katru brīvības minūti un kādus patiesus pārsteigumus nes stopošana un bezplāna ceļojums.” (Linda Riņķe)

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās!