Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Video: Ķīpsalas hallē atklāta gadskārtējā “Latvijas Grāmatu izstāde 2016”

Redakcija
Redakcija
„Latvijas Grāmatu izstāde 2016”, kas no 26. līdz 28. februārim notiks Izstāžu centrā Ķīpsalā, iepriecinās ikvienu grāmatu cienītāju.

Katrai grāmatai ir savs lasītājs – tik dažāds, cik dažādas ir grāmatas. „Latvijas Grāmatu izstādē 2016” savus apmeklētājus gaidīs populārie izdevēji – “Apgāds JUMAVA”, „Jāņa Rozes apgāds”, „Apgāds Zvaigzne ABC”, „Dienas Grāmata”, „Lauku Avīze”, „Mansards”, „Liels un mazs”, „Pētergailis”, LU Akadēmiskais apgāds, „RaKa”, „Avots”, „The White Book”, „Latvijas Grāmata”, „Madris”, „Annele” un citi.

Kultūras pasākumos pirmoreiz apzināti iekļauta ne vien daiļliteratūra, bet arī dažādu veidu dokumentālās (non-fiction) grāmatas: vēsturnieku darbi, pētnieciskā un polemiskā literatūra, populārzinātniskās un izglītojošās grāmatas, ceļojumu literatūra un biogrāfijas.

Ikvienam izstādes apmeklētājam ir iespēja tikties gan ar grāmatu rakstniekiem, tulkotājiem, gan arī pašiem izdevējiem. Izstādē varēs baudīt autoru priekšlasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, tikties ar ievērojamām Latvijas personībām, aplūkot daudzveidīgu grāmatu ekspozīciju – ne vien romānus, stāstus, bet arī dokumentālā žanra grāmatas, kā arī iegādāties grāmatas par īpaši izdevīgām cenām un “Grāmatu maiņas punktā” mainīties ar sen kārotām grāmatām savai mājas bibliotēkai.

Izstādes darba laiks:
26. februārī 10.00–18.00
27. februārī 10.00–18.00
28. februārī 10.00–17.00
Vērtējums: +1