Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Video: Grupa REMIX prezentē grāmatu un atklāj ASV tūres aizkulises

Redakcija
Redakcija
Kāpēc savulaik izjuka supergrupa REMIX, kas aktīvi darbojās tikai 5-6 gadus, bet kvalitatīvas mūzikas jomā paspēja izdarīt vairāk kā jebkura cita grupa Latvijā? REMIX beidza savu darbību 1992.gadā, kad pēc menedžmenta līguma noslēgšanas ar ASV kompāniju, mūziķi gadu uzturējās ASV, un pakāpeniski transformējās par grupu "Rīga".Par godu REMIX 30 gadu jubilejai izdevniecībā "Upe tuviem un tāliem" tikko laista klajā grāmata "Remix...pie Laika" par supergrupas rašanos, gaitām, izjukšanu un mūziķu gaitām pēc REMIX. Grāmatu sarakstījis pieredzējušais mūzikas žurnālists Māris Papēdis.

Līdztekus grāmatai REMIX dosies arī 30 gadu jubilejas koncerttūrē pa Latviju

Epadomi un KultūrasVēstis.lv piedāvā ekskluzīvu videoieskatu grāmatas atvēršanas svētkos. Savulaik populārā estrādes raidījuma "Varavīksne" vadītājs Aldis Ermanbriks sarunā ar KultūrasVēstis.lv atzina, ka prezentācijas un mūsdienu mūzikas pasākumus neapmeklē, bet Remix esot kas īpašs, savukārt Uldis Marhilēvičs atklāja, ka drīzumā gaidāms vēl kāds pārsteigums- ASV ierakstīto dziesmu albums.
Vērtējums: +1