Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Video: Izdota grāmata „Brīvās Latvijas prezidenti”, satiekas pieci Latvijas valsts prezidenti

Apgāds „Jumava” nesen kā izdevis grāmatu „Brīvās Latvijas prezidenti”. Izdevumu veidojuši atzīti latviešu autori – Reinis Ādmīdiņš, Arnolds Auziņš, Gunta Barbāne, Līga Blaua, Kristīne Jaunzeme, Pāvils Raudonis.

Grāmatā „Brīvās Latvijas prezidenti” vēstīts par visiem Latvijas brīvvalsts prezidentiem – Jāni Čaksti, Gustavu Zemgalu, Albertu Kviesi, Kārli Ulmani, Gunti Ulmani, Vairu Vīķi-Freibergu, Valdi Zatleru, Andri Bērziņu un pašreizējo Latvijas Valsts prezidentu Raimondu Vējoni.

Grāmatas oficiālā atvēršana notika 10. maijā Melngalvju namā. Pasākumu apmeklēja plašais grāmatas autoru kolektīvs, kā arī Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis un bijušie atjaunotās Latvijas valsts vadītāji.

KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV un Valsts prezidenta kanceleju (īpašs paldies Gatim Bergmanim par tehnisko atbalstu) piedāvā video ieskatu grāmatas atvēršanas svētkos, kā arī fragmentu no intervijas ar vienu no grāmatas "Brīvās Latvijas prezidenti" autoriem Arnoldu Auziņu.
Vērtējums: