Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Atraktīvais jauno pāru skrējiens. Skrien ne tikai kāzu kleitās, bet arī uz kruķiem

Redakcija
Redakcija
Ar atraktīvu, spraigu un jautrības pilnu pasākumu- pāru skrējienu- atklāta izdevniecības “White Book” izdotā “Kāzu iedvesmas grāmata”. Grāmata, kas būs īstens padomdevējs ne tikai jaunajiem pāriem, bet arī tiem, kas nodzīvojuši laulībā vviai nopietnu laiku- idejas svinību organizēšanai Kāzu iedvesmas grāmatā atradīs ikviens, kas vēlas nosvinēt savu kopā būšanu. Pir kam grāmatā izlasīsiet ne tikai speciālistu padomus kāzu rīkošanā, bet arī iepazīsieties ar daudziem skaistiem mīlas stāstiem.

“Kāzu iedvesmas grāmata” ir Latvijā vēl nebijis izdevums, kas sniedz visaptverošu informāciju par kāzu rīkošanu, kā arī idejas arī jebkuru citu svētku organizēšanā. 22.maijā TC “Spice”, kopā ar projektā iesaistītajām personām, tika atzīmēta grāmatas klajā nākšana.
Vērtējums: +1