Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Recepšu grāmatas veselīgam dzīvesveidam “Sulu bārs” un “Salātu bārs”

Redakcija
Redakcija

“Jāņa Rozes apgāds” klajā laidis ilustrētas recepšu grāmatas “Sulu bārs” un “Salātu bārs”. Tās noderēs visiem, kas meklē ierosmi veselīgākam dzīvesveidam – bagātīgo recepšu klāstu papildina vērtīgi padomi gatavošanai un iedvesmojošas fotogrāfijas. Ir īstais laiks ļauties sulīgiem eksperimentiem, stiprināt veselību un atjaunot organisma enerģijas rezerves pēc ziemas!

Ik dienu izdzerot pa glāzei garšīgas sulas vai kokteiļa, jums būs vairāk enerģijas, uzņemsiet vairāk vitamīnu un minerālvielu, āda, mati, nagi un acis izskatīsies veselīgāk, uzlabosies garastāvoklis un kopējā labsajūta. Ilustrētā grāmata “Sulu bārs” ar astoņdesmit piecu dažādu sulu kokteiļu un smūziju receptēm sniegs iedvesmu veselības stiprināšanai, mundrumam, slāpju veldzei un organisma attīrīšanai. Svaigas sulas var droši gatavot visai ģimenei, ar interesantiem garšu salikumiem pievilinot arī tos, kuri nejūsmo par dārzeņiem. Grāmata sniedz vērtīgus padomus sulu spiešanas ierīču izvēlei un citus vērtīgus ieteikumus, lai sulu gatavošana kļūtu par aizraujošu ikdienas paradumu.

Grāmatā “Salātu bārs” ietvertās receptes rosina ēst veselīgāk, papildinot ēdienkarti ar gadalaikam atbilstošiem vietējiem produktiem un iepazīstot jaunas garšu nianses. Kopš laikiem, kad mūsu mammas un vecmāmiņas pasniedza vienkāršu salātlapu, tomātu un gurķu maisījumu, daudz kas ir mainījies. Ceļojumi uz citām zemēm iedvesmojuši mūs kulināriem eksperimentiem un tagad, kad veikalos nopērkami produkti no visām pasaules malām, varam izmēģināt jaunas idejas. Šajā grāmatā apkopotas astoņdesmit salātu receptes veselībai, svaigumam, slaidumam, enerģijai un organisma attīrīšanai. Uzziniet arī, kā veidot dažādas salātu mērces, un citus vērtīgus gatavošanas knifus!

Grāmatas “Sulu bārs” un “Salātu bārs” pieejamas Latvijas lielākajās grāmatnīcās, kā arī interneta grāmatnīcā “Jānis Roze”. No angļu valodas tās tulkojusi Renāte Punka.