Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Apgādā “Jumava” iznācis vācu autora Uves Timma romāns “Putnu vērotājs”

Redakcija
Redakcija

Apgādā “Jumava” iznācis vācu autora Uves Timma romāns “Putnu vērotājs”. Uves Timma jaunais, brīnišķīgi veidotais un daudzslāņainais romāns “Putnu vērotājs” ar augstu intensitāti un vienlaikus gandrīz meditatīvu mieru precīzi, skaisti, komiski un gudri stāsta par iekāres varu, par dzīves noslēpumainajiem spēles noteikumiem un par atvadīšanās mākslu.

Vācu rakstnieks Uve Timms dzimis 1940. gadā, un viņa darbi izdoti 17 valodās. Saņēmis prestižas literārās balvas. Latviešu lasītājam romāns “Putnu vērotājs” ir pirmā iepazīšanās ar Uves Timma daiļradi.

Kāds vīrietis ir zaudējis visu: draudzeni, darbu, dzīvokli, viņš ir bankrotējis un iegrimis parādos. Nu viņš kādu laiku dzīvo pilnīgi viens uz salas Elbas grīvā un pilda ornitologa pienākumus. Gandrīz eremīta eksistence, kuru izjauc kāds zvans. Anna piesaka savu apciemojumu — tieši tā pati Anna, kura pirms sešiem gadiem aizbēga no viņa uz Ņujorku.
Šis ir stāsts par diviem pāriem, kuri bija laimīgi, līdz iekāres spēks pilnīgi pārveidoja viņu dzīvi. Romāns lasītāju pārņem savā varā, liekot viņam aizdomāties par paša jūtām un dzīves vērtībām.
Tulkojumu no vācu valodas veidojusi Brigita Kabuce.

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.