Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Vēl tikai šodien! Laimē grāmatu komplektu siltām sajūtām no izdevniecības "The White Book"

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē brīnišķīgu dāvanu no izdevniecības "The White Book" - grāmatas "Sajūtu dienasgrāmata" un "Runcis Puncis iemīlējies".

Sajūtu Dienasgrāmatā vecāki tiek rosināti atcerēties un dalīties atmiņās par iepazīšanās laiku, uzrakstīt gaidāmajam bērniņam vēstuli, pastāstīt par dzimšanas brīdi, dalīties izjūtās kļūstot par vecākiem, fiksēt bērniņa augšanu un daudz ko citu. Pieaugot, grāmata būs neaizmirstama relikvija ikvienam bērnam.

Atmiņu albuma vizuālajā noformējumā izmantotas latviešu fotogrāfes Kristīnes Zaveles darbi – dažas dienas vecu mazulīšu fotogrāfijas. Viņa iemūžina ģimenēm īpašus dzīves brīžus – gaidīšanu, mazuļu pirmās dienas un vienkārši sirsnīgu kopā būšanu. Fotogrāfe portretē pasaulē skaistāko un īpašas uzmanības vērto visradošāko spēku – mīlestību. Tieši tāpēc viņas sirds un arī kameras fokusa centrā ir bērni – dzīves vislielākais brīnums, kāda stāsta pats sākums. Kristīne Zavele mīl dzīvi un mīl gabaliņus no tās pārvērst fotogrāfijās – emociju, noskaņu un atmiņu dēļ.

Ja izpilda visus konkursā minētos nosacījumus, dāvanu komplektā ietilpst arī prieka deva jaunākajai ģimenes atvasei - grāmata "Runcis Puncis iemīlējies". Roba Skotona grāmata “Runcis Puncis iemīlējies” ir ceturtais latviski izdotais stāsts par kaķu puiku Runci Punci, viņa dzīves likstām un laimes mirkļiem.
Stāstu sērija par Runci Punci jo īpaši patīk mazajiem, kas apmeklē bērnudārzu vai pirmos gadus apmeklē skolu. Jaukais grāmatas varonis ir ieguvis fanus visā pasaulē. Katrā grāmatas lapaspusē ir atrodami jautri un aizraujoši zīmējumi, kas rada vēlēšanos to šķirstīt atkal un atkal. Puncis interesantā veidā māca bērnus būt draudzīgiem un mīlēt pasauli tādu kāda tā ir – ar visiem trūkumiem un dīvainībām.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis), epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) un White Book (www.draugiem.lv/whitebook/) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

3. Pievienojies mums arī www.facebook.com lapā Kultūrasvēstis.lv un saņem grāmatu "Runcis Puncis iemīlējies".

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 5. marta plkst. 23.59.
6. marta rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs dāvanu no izdevniecības "The White Book".


Konkurss tapis sadarbībā ar izdevniecību "The White Book". (www.whitebook.lv)

Vairāk par grāmatām: epadomi.lv/gimene un epadomi.lv/kulturasvestis/gramata