Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Viegls, krāsains un aizraujošs latviešu rakstnieces tievēšanas stāsts

Redakcija
Redakcija

“Kopš dienas, kad uzsāku ceļojumu svara zaudēšanas pasaulē, līdz šīs grāmatas iznākšanai esmu atvadījusies no 11 kilogramiem. (..) Esmu pārbaudījusi uz savas ādas, ka četrdesmit četros gados var kļūt slaidāks bez badošanās un sevis mocīšanas. Kā arī to, ka desmit gadus skapī turētās “ja nu kādreiz notievēšu” drēbes atkal ir apritē.” Tā savu grāmatu “Rausītis un karma” sāk rakstniece Baiba Zīle, kura līdz šim latviešu literatūrā pazīstama ar romāniem “Dzīves simulācija” (ar pseidonīmu Anna Kravicka) un “Melu meistars”.

Izlasot šādu ievadu, tā vien gribas ātrāk šķirt grāmatas lappuses, jo kuram gan pēc pavasara iestāšanās ir vienalga, kā viņa/viņš izskatīsies vieglā vasaras kleitiņā vai šortos? Nemaz nerunājot par devumu savai veselībai, kas ir aktuāls jebkurā vecumā un visu cauru gadu.

Neparastais tievēšanas stāsts ne vien sniegs atbildi uz jautājumu, kā iespējams šāds rezultāts, bet arī sagādās gluži literāru baudījumu, jo uzrakstīts ļoti asprātīgā, interesantā valodā un papildināts ar saistošām mākslinieka Rupucinska ilustrācijām.

Grāmatā lielākoties aprakstīti reāli divpadsmit dienu vērojumi svara korekcijas centrā, kuru dēvē par Vitalitātes Akadēmiju, un to aizsākums bija lasāms autores feisbuka lentē. Grāmatā šie vērojumi papildināti ar atkāpēm, kas vēsta par pašu tievēšanas metodi, un ar dažām “garšīgām” tievēšanas receptēm. Un kur nu vēl iepazīšanās ar daudzajiem interesantajiem cilvēkiem, kurus rakstniece sastapusi šajā ekskluzīvajā klīnikā!

“Rausītis un karma” garantē lasītājam gan patiesi vērtīgus padomus tievēšanas jomā, gan krietnu veselības devu smieklu formā.

Un vēl: “Bada šeit nebūs nevienā lapaspusē, bet radošumu veicina tikai un vienīgi mīlestība pret dzīvi.”

Pieejama arī e-grāmata.