Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Izdots Arnolda Auziņa humora pilnais stāstu krājums “Dzīvās atbalsis”

7. jūlijā apgāda „Jumava” grāmatnīcā Dzirnavu ielā 73 notika atvēršanas svētki rakstnieka Arnolda Auziņa jaunākajai grāmatai „Dzīvās atbalsis”.

Arnolda Auziņa atmiņu grāmata ir labsirdīga humora pilns stāstu krājums par tiem, kas veidoja un arvien veido Latvijas radošās indrustijas pamatus. Tādas izcilas personības kā Ojārs Grinbergs, Arvīds Žilinskis, Ārija Elksne, Harijs Heislers, Arvīds Grigulis, Kārlis Pamše u.c. dzīvo un darbojas autora atmiņās, viņi ir reizē lieliski publikas priekšā un asprātīgi sarunbiedri, katrs ar savu likteni un niķiem, bet vienoti radošā talanta spēkā ― mūsu iemīļotie mākslinieki.

Latvijas mākslas un kultūras portāls KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu grāmatas atvēršanas svētkos, kā arī fragmentus no sarunām ar rakstniekiem Arnoldu Auziņu un Valdi Rūju.
Vērtējums: +1