Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Rolandam Zagorskim-65, jauna grāmata un pikanti apsveikumi

Redakcija
Redakcija
3.septembrī leģendārajam latviešu aktierim Rolandam Zagorskim-Rolandam apritēja 65. Pārmaiņu laikos kļuvis nevajadzīgs sev tik tuvajā Nacionālajā teātrī, ar atsaucīgu uzņēmēju atbalstu, aktieris dibina savu teātri- Vecrīgas sirdī top teātris-klubs "Hamlets", kurā nu jau gandrīz 20 gadus spēlē teātri un aktiermākslu Zagorska vadībā apgūst jaunie aktieri.

Tieši šeit pagājušajā nedēļā Rolands Zagorskis-Rolands kopā ar kundzi Lieni Rolandu, bērniem, tuvākajiem draugiem un kolēģiem svinēja jubileju, dziedāja maz dzirdētas dziesmas un svinīgi atklāja apgādā "Jumava" izdoto grāmatu “Mana atmiņu paradīze. Esmu iemīlējies”. Grāmata ir pirms 15 gadiem izdotā veikuma rediģēts un papildināts izdevums un kā izteicās pats autors, tā ir fantastiska sajūta atjaunot sajūtas, kas bijušas pirms tik ilga laika. Jautri esot arī izsvītrot vai pievienot kādu personu, kas nu kļuvusi aktuālāka vai otrādi

Visjautrākos apsveikumus jubilejā aktieris saņēma no sava teātra "Hamlets" audzēkņiem- tika dāvināti mīļi salīdzinājumi ar armijas ģenerāli, ironiskas dziesmas un kaktuss nepārprotamā izskatā, bet jubilāram saņemot apsveikumus no slavenā latviešu aktrišu trio ( Esmeralda Ērmale, Mirdza Martinsone, Raimonda Vazdika), klātesošie uzzināja arī diezgan pikantas atmiņas. Izrādās, slavenais siržu lauzējs visām trim teātra dīvām dažādos laikos izteicis interesantus piedāvājumus. Un saņēmis konkrētu atbildi….

Jaunā Zagorska grāmata jau nopērkama Latvijas grāmatnīcās. Sveicam jubilāru dzimšanas dienā un vēlam veselību, mīlestību un daudz jaunu radošu panākumu!

Piedāvājam nelielu ieskatu jubilejas svinībās
Vērtējums: +1