Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Aicina jauniešus pieteikties konkursam “Ideju pavasaris 2018”

Redakcija
Redakcija

Imanta Ziedoņa muzejs aicina skolēnus piedalīties jaunrades konkursā “Ideju pavasaris”.

Šī gada “Ideju pavasaris” aicina jauniešus doties uz muzejiem un kultūras iestādēm (kultūras un saieta namiem, mākslas centriem, jauniešu centriem, bibliotēkām u.tml.), lai dotu savu pienesumu, uzlabojot jau esošās vai ieviešot jaunas idejas, kā padarīt šīs iestādes jauniešiem interesantākas un saistošākas.

Jaunrades konkursā ir aicināti piedalīties 9. - 12. klašu skolēni no visas Latvijas.
Ideju pieteikšanas termiņš — 31. janvāris, pieteikšanās konkursam — https://www.registration.lv/ideju_p...

Februārī, sadarbībā ar Limbažu, Jēkabpils un Saldus pašvaldībām, šajās pilsētās norisināsies radošās rezidences, kuru laikā jauniešiem būs iespēja piedalīties darbnīcās kopā ar dažādu nozaru pārstāvjiem, lai uzkrātu papildu zināšanas un pieredzi savu ideju īstenošanai. Arī skolotāji ir aicināti apmeklēt radošās rezidences, kurās būs iespējams piedalīties tieši skolotājiem veidotās lekcijās un darbnīcās.

Jaunrades konkursa “Ideju pavasaris” virsmērķis ir aicināt jauniešus radīt idejas, kas modina radošumu caur darbu, paradoksiem — apvienojot šķietami nesavienojamo.

Ideju realizācijas gala termiņš ir 2018. gada 31. maijs. Tie jaunieši vai jauniešu grupas, kuras būs realizējušas idejas, tiks uzaicināti uz divu dienu radošo vasaras nometni Imanta Ziedoņa muzejā Murjāņos.

Informācijai par “Ideju pavasari” var sekot līdzi Ziedoņa muzeja mājaslapā — ziedonamuzejs.lv vai sociālajā tīklā facebook — facebook.com/ziedonamuzejs

Projekts “Ideju pavasaris” šādā formātā šogad norisināsies otro reizi. Iepriekšējos gados Imanta Ziedoņa muzejs un fonds “Viegli” kopā ar apbalvojuma “Laiks Ziedonim” laureātiem rīkoja projektus 9.-12. klašu jauniešiem “Fizikas pavasaris” un “Telpas pavasaris”.

Projekts notiek sadarbībā ar Limbažu novada, Jēkabpils pilsētas un Saldus novada pašvaldībām, kā arī ar jauniešu mediju centru “Young Media House”.