Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Iznācis Lindas Tīmanes dzejoļu krājums “Tik daudz ko teikt”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Annele” laidis klajā jūrmalnieces Lindas Tīmanes dzejoļu krājumu “Tik daudz ko teikt”, mākslinieciskajam noformējumam izmantotas Solvitas Gedertes fotogrāfijas.

“Manuprāt, rakstīšana ir ļoti intīms process un bija vajadzīga liela drosme un uzdrīkstēšanās, lai savus darbus atrādītu lielākai auditorijai. Pateicoties šim drosmīgajam solim, vairāki teksti ir izskanējuši komponista Jāņa Strazda melodijās: “Laime’’, “Tevi satikt”, “Arī Tev”, “Palutini.”

Rakstot varu pateikt daudz vairāk un dziļāk kā runājot. Naivi, romantiski, emocionāli. Nevēlos aprakstīt realitāti, politiku un vardarbību, tam ir domātas ziņas. Es joprojām ticu labajam, romantiskajam, sapņiem un mīlestībai, kas mūsu laikmetā vairāk ir kas nevajadzīgs un tiek uztverts ar ironisku smīnu.

Šajā grāmatā ir apkopoti ilgā laika posmā sarakstītie dzejoļi. Te atradīsiet dažādas emocijas. Un, ja jūsu emocijas sakritīs ar manām, mēs sapratīsimies!”