Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Izdota grāmata par jurisprudences Maestro - Gvido Zemrībo

Redakcija
Redakcija
6. oktobrī Rīgas Latviešu biedrības nama Līgo zālē notika Gvido Zemrībo un Lias Guļevskas grāmatas "Darbs dara cilvēku" atvēršanas svētki. Grāmata nu jau nopērkama visās Latvijas grāmatnīcās. Jurists Aivars Borovkovs atklāšanas svētkos atzina, ka Gvido Zemrībo ir viņa vienīgā īstā autoritāte un nodēvēja Zemrībo kungu par jurisprudences Maestro, bet ilggadējā jurista dzīvesbiedre, humorpilnā Zemrībo kundze, piedāvāja grāmatas nosaukumu- "Sieva dara cilvēku".

Kā atzīst viena no ”Darbs dara cilvēku” autorēm Lia Guļevska, grāmatā „liecības par sevi un savu laiku sniedz Gvido Zemrībo pats. Advokāts, arbitrs, tiesnesis, ilggadējs Augstākās tiesas priekšsēdētājs, LU mācību spēks, Latvijas vēstnieks Dānijā un Islandē, zvērināts advokāts, no 2013. gada – zvērinātu advokātu biroja ”Varul” padomnieks. Starptautiski pazīstams, respektēts jurists un diplomāts, kurš ar cieņu pārstāvējis Latviju pasaulē, stāstīs par savu dzīvi, cilvēkiem, notikumiem un liktenīgām sakritībām, ko bija lemts piedzīvot un pārdzīvot tieši viņam. Super omnia Veritas – patiesība ir augstāka par visu”.

Piedāvājam ekskluzīvu videoieskatu pasākumā
Vērtējums: +1